logo

Microkrediet Gelderland

Wie is Microkrediet Gelderland:

Microkrediet Gelderland is een gezamenlijk initiatief van de provincie Gelderland, de stadsbanken van de gemeenten Apeldoorn en Arnhem, de gemeente Nijmegen en het project IkStartSmart© van de Kamer van Koophandel. Deze partijen stellen geld en kennis beschikbaar aan de Gelderse ondernemers.

Door de kredietcrisis zijn banken terughoudender met het verstrekken van bedrijfskredieten. Niet iedere ondernemer met een goed bedrijfsplan kan nog rekenen op een lening. Microkrediet Gelderland helpt kansrijke startende en al gestarte ondernemers hun dromen waar te maken. Hierdoor krijgt de motor van de regionale economie een impuls.

Doelgroep:

Startende ondernemers die in Gelderland een bedrijf willen beginnen of bestaande ondernemers in een Gelderse gemeente die deelnemen aan IkStartSmart©.

Ondernemers met een bedrijf jonger dan vijf jaar kunnen het microkrediet aanvragen om tijdelijke cashflowproblemen op te vangen, het bedrijf uit te breiden of een doorstart te maken. Ook kunnen zij gebruik maken van een coachingstraject via IkStartSmart©.

Producten & diensten:

Microkrediet Gelderland verstrekt microkredieten tot € 35.000,- en biedt coachtingstrajecten aan via IkStartSmart©.

Coaching

Coaching mogelijkheden: ja, via IkStartSmart©. Kosten coaching: Aanvullende kosten:

Adres:

Microkrediet Gelderland

Provincieloket
Telefoon: (026) 359 99 99
Website: www.gelderland.nl
E-mail: provincieloket@gelderland.nl